PöU - C-tytöt (1 - 9)

Aika: 11.2.2018 16:00
Paikka: HaNi -halli
Sarja: C-tytöt


Pelin alkaessa oli selvästi sähköä ilmassa. Joukkueiden edellinen kohtaaminen Tampereella oli alkanut PöUn komennossa. Alkuun nähtiin samaa suunnitelmaa ja Pöytyän mokke koitti avata peliä pitkillä heitoillaan numeron 12 suuntaan, joka oli taas vaarallinen. Onneksi tytöt olivat heti alusta alkaen hereillä ja ensimmäiset 6 -7 minuuttia nähtiin tasaista painamista päästä päähän. Kovinkaan paljon torjuntoja ei nähty, sillä puolustajat olivat puolin ja toisin hereillä. PöU tuli hanakasti tilanteisiin ja peli oli alkuun rikkonaista, mutta silti ajassa 09:14 Sirkku oli hyvin maalilla ja onnistui maalinedustilanteesta värkkäämään avausmaalin. Maalin jälkeen peli vähän rauhoittui ja tuli hallitumman näköiseksi. Oli ilahduttavaa, että Pöytyän nro 12 saatiin hyvin pidettyä kurissa. Erätauolle mentiin Maskun 0-1 johdossa.

 
Toisen erän alkuun Kertulta nähtiin todella hyvää ja aktiivista peliä, joka näytti innoittavan koko joukkuetta. Ja niinpä ajassa 17:53 Emma teki vaparista loistovedon ja tytöt siirtyivät jo 0-2 johtoon. Myös Ellalta nähtiin hyvää tsemppiä ja aktiivista peliä. Erän viidennen minuutin paikkeilla puolustajilla oli pientä epätarkkuutta, mutta onneksi takaiskuilta vältyttiin. Sen sijaan ajassa 20:38 nähtiin Kertulta jälleen mainiota peliotetta ja Maskun kolmas maali oli tosiasia. Tyttöjen peli oli kuosissa muutenkin ja pelikuviot olivat paikoin todella hienoja. Ajassa 22:45 jälleen onnistuttiin: Sirkku syötti ja Julia pääsi laukomaan hienon maalin. Sen jälkeen yritystä oli puolin ja toisin, mutta myös karvaus oli aktiivista molemmilla joukkueilla. Ajassa 28:21 PöU:n hyökkääjä pääsi läpiajoon, Anni torjui ensimmäisen laukauksen eteensä, mutta ei pystynyt pelastamaan enää toista. Lukemissa 1-4 mentiin erätauolle.

Siinä missä Tampereella Maskun takaa-ajo alkoi lukemista 1-4 ei Pöytyä pystynyt tällä kertaa samaan. Kolmas erä alkoi kyllä sähäkästi ja molemmin puolin rakenneltiin hyökkäyksiä. Oli ilo huomata, miten tytöt onnistuivat suitsimaan Pöytyän hyökkäykset ja ajassa 34:29 Kerttu teki taas hienon maalin Oonan syötöstä. Masku oli jo 1-5 johdossa. Ja lisää seurasi reilun puolen minuutin päästä. Ajassa 35:04 Sirkku teki mainion yksilösuorituksen ja iski lukemiksi 1-6. Oli todella mukava huomata myös se, että tytöt eivät alkaneet varmistella, vaan jatkoivat hyvällä sykkeellä, kun maalinteko kerran maistui. Niinpä ajassa 36:58 Kerttu oli jälleen maalinedustilanteessa, syötti Vilmalle namupassin, joka iski Maskun seitsemännen maalin. Muutama minuutti pelattiin käytännössä yhtä päätä, kun tytöt pystyivät hienosti pyörittämään peliä hyökkäyspäässä. Ajassa 39:08 pyöritys tuottikin tulosta: Aino sai namupassin Annilta ja maalaa jälleen. Lukemat jo 1-8. Pöytyän maalivahdin pitkät avauksetkaan eivät tuottaneet tulosta, vaikka PöU välillä saikin pientä painostusta aikaan. Tytöt pelasivat mainiosti ja maltilla, eikä kenenkään ote herpaantunut. Ottelun sinetin iski Anni ajassa 43:18 saatuaan puolestaan nappisyötön Ainolta. Ajatus kulki ja peli luisti. Masku voitti ansaitusti 1-9! Hyvä tytöt!

Maalit:
MaaliAikaMaalintekijäSyöttäjä
0 - 109:14Vepsä Siiri-SofiaPalkén Emma
0 - 217:53Palkén EmmaMäenpää Tea
0 - 320:38Nummela KerttuEi syöttäjää
0 - 422:45Vaulajoki JuliaVepsä Siiri-Sofia
1 - 428:21VastustajaEi syöttäjää
1 - 534:29Nummela KerttuJokela Oona
1 - 635:04Vepsä Siiri-SofiaEi syöttäjää
1 - 736:58Palkén VilmaNummela Kerttu
1 - 839:08Eloluoto AinoKarilainen Anni
1 - 943:18Karilainen AnniEloluoto Aino
Jäähyt:
AikaRangaistu pelaajaRangaistus
Torjunnat:
Toivonen Anni: 10 torjuntaa
Vastustaja: 17 torjuntaa
Kokoonpano:
No.PelaajaPelipaikka
2Toivonen Anni
Maalivahti
4Ovaska Aada
Hyökkääjä
7Vaulajoki Julia
Puolustaja
8Eloluoto Aino
Hyökkääjä
9Hakala Greeta
Puolustaja
10Mäenpää Tea
Puolustaja
11Jokela Oona
Hyökkääjä
15Bergring Vilma
Hyökkääjä
16Palkén Emma
Puolustaja
20Vepsä Siiri-Sofia
Hyökkääjä
21Karilainen Anni
Hyökkääjä
22Eskelinen Veera
Hyökkääjä
32Heikniemi Ella
Hyökkääjä
55Palkén Vilma
Puolustaja
88Tarvola Eveliina
Maalivahti
90Nummela Kerttu
Hyökkääjä
-Karilainen Mikko
Vastuuvalmentaja
-Mäenpää Tarja
Huoltaja
-Oikarinen Anu
Valmentaja
-Viinikkala Minna
Joukkueenjohtaja