Paikallisvastus TPS taipui jatkoerässä
Julkaistu: 12.01.2020 00.00

Lauantaina oli Leafin lehtereillä tunnelmaa kun SBS Masku/Wirmo ja TPS ottivat mittaa C1 SM-sarjassa. Ensimmäisen kohtaamisen oli MW vienyt selvin luvuin, mutta pelin alusta lähtien vauhdikkaasti pelannut TPS vei tapahtumia kentällä pelin ensimmäisen puolikkaan ajan. MW oli jo 4-1 tappiolla ja näytti jo siltä, että pisteet jäisivät Leafille. Kolmanteen erään lähdettiin TPSn 4-2 johdossa ja ajassa 43.17 TPS iski viidennen maalinsa. MW kavensi 5-3 ja juuri ennen viimeistä pelimiehen kymppiä valmentaja Immonen käytti aikalisän. Se kannatti, sillä kolme minuuttia siitä ja peli oli tasan 5-5. MW siirtyi 5-6 johtoon, mutta TPS punnersi vielä rinnalle 30s ennen 3.erän loppua ja jatkoerä edessä. Kun jatkoerää oli pelattu vajaat neljä minuuttia, joutui MW alivoimalle. Mutta niin vain jäähyn jälkeisestä sisälyönnistä MWn alivoima taisteli pallon TPSn maalille, josta Emil Isolauri kurotti pallon TPSn maaliin. SBS Masku/Wirmo vie kaksi pistettä tästä viihdyttävästä paikallisväännöstä