3
LOK
19.30
P14 (2008), LR P15 Kilpasarja

SBS Masku - SBS Wirmo  

Hemmingin liikuntahalli

Turhaan ei tarvinnut koko päivää ja viimeistä peliä odottaa. En tiedä oliko joukkueemme kesän harjoittelu ja Iloa Floorball cupin hyvät esitykset aiheuttanut lievän epävarmuuden tunteen vastustajassa mutta joka tapauksessa SBS Wirmo haki pelin kokoonpanoon vahvistusta "pikatoimituksella" Tampereelta P16 peleistä vapautuneista.

SBS Masku P14 näytti vuotta nuorempina esimerkkiä miten laajalla yli kolmen kentän rosterilla pelataan joukkueena. Wirmon esitykset jäivät lähinnä yksilösuorituksiin ja ylimielisyydeltä näyttävään asenteeseen joka huipentui 8-2 tappiolukemien jälkeen kun Wirmon pelaajat kävelivät päätössummerin jälkeen suoraan pukukoppiin SBS Maskun pelaajien odottaessa omalla viivalla ansaittuja lopputaputuksia.

Jos Wirmon pelaamisesta ja etenkään asenteesta ei jäänyt kovin positiivista raportoitavaa, Maskun esityksestä riittää senkin edestä. Peli oli alusta asti iloista joukkueena voitosta taistelevaa. Jokainen pyrki noudattamaan sitä peliä mitä on vasta toukokuusta asti uuden valmennuksen alaisena harjoiteltu. Maskun peli pysyi kasassa myös hetkinä jolloin Wirmo sai ajettua sisään puolustustusalueellemme aiheuttaen hetkellisen paineen. Joukkuemme puolusti...no joukkueena kuten hyvän joukkueen pitääkin ja kun oli paikka tehdä maali se myös tehtiin ja paketoitiin komeilla tuuletuksilla. Tästä on hyvä jatkaa tuleviin peleihin joista seuraavat jo ensiviikonloppuna 9.10 P14 kilpasarjan merkeissä.


Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

SBS Masku ry

1768238-6

Kottaraisenkuja 3

21250 Masku


040 557 9690

puheenjohtaja(at)sbsmasku.com