SBS Masku ry on salibandy- ja sählytoimintaan erikoistunut seura SBS Masku ry perustettiin virallisesti 24.04.2003. Perustaminen pohjautui nousiaislaisen Vuorenpään Peikkojen ja Maskun Palloseuran salibandyjaoston yhteistyöhön, jonka tavoitteeksi asetettiin lajin toiminnan turvaaminen ja kehittäminen.

Seuralla on tällä hetkellä Suomen Salibandyliiton sarjoissa 12 joukkuetta. Lisäksi joukkueet on jo perustettu vielä sarjaikää nuoremmille tytöille ja pojilla. Pienimmät lapset tutustuvat lajiin sählykerhossa. Seurassa on jo kolmisensataa jäsentä.

Seuran toiminta painottuu Maskuun ja Nousiaisiin, mutta toki harrastajia on runsaasti myös muista lähikunnista ja -kaupungeista. Mahdollisuudet lajin harrastamiseen ovat hyvässä kunnossa. Pääosa harjoittelusta ja kotipelit keskittyvät Maskun Hemmingin liikuntahalliin, mutta myös muita Maskun ja Nousiaisten kouluja sekä Turun ja Mynämäen halleja käytetään harjoitteluun.

SBS Masku toivottaa kaikki uudet seuratyöntekijät ja pelaajat eri ikäluokissa sydämellisesti tervetulleeksi mukavan harrastuksen pariin! Yhteyttä voit ottaa palautelomakkeella tai sähköpostilla osoitteeseen palaute@sbsmasku.com