Rakkaat naapurit vierailevat Hemmingillä!

21.10.2017

Sunnuntaina Miesten edustus pääsee kotikaukaloonsa ja kohtaa rakkaat naapurinsa Nousiaisten Ryhdin ja Wirmon 2. joukkueen.

Aamulla kello 10 vastaan asettuu Wirmon kakkonen jossa peliä pyörittävät vuosien takaa Maskustakin tuttu Paroni Santanen (0+3) ja Matti Alivuotila (3+0). Taitoa joukkueesta löytyy, sillä monella kaverilla on meriittilistallaan useita divariotteluita. Wirmon kotiturnauksesta matkaan tarttuivat 1-6 tappio Satabandylle ja voitto Iskusta 5-3.

Lounaan jälkeen kohdataan Nousiaisten Ryhti, joka Wirmon tapaan aloitti kautensa tappiolla FBT Pitua vastaan 4-5 ja voitolla SBS Rupusta 6-3. Ryhdin joukkue on maskulaisille vielä tutumpi kuin Wirmo. Koko sarjan pistepörssiä johtava Jarno Laaksonen (3+3) ja Tommi Suojanen (3+2) sekä samassa kentässä koohottava Jani Kaksonen (2+1) ovat kaikki tuttuja viime kausilta Maskun paidasta. Suojanen muuten on jo tehnyt kahdessa pelissä enemmän pisteitä kahteen peliin, kun vuosituhannen taitteen jälkeen Maskua edustaessaan yhteensä. 😊 Ryhtiä on eri lähteissä tituleerattu länsirannikon nuorimmaksi ja nopeimmaksi joukkueeksi, Masku joutuukin tekemään täyden päivätyön pysäyttäessään tuulennopean Kaksosen kumppaneineen. Joukkueen puolustuksen ehdoton johtohahmo on Juha Sundberg, vaikka hän ei sitä itsekään taida tietää. 😉 Isoin kysymys kuitenkin Ryhdin kohdalla on uskaltaako JMJK vihdoin hiippailla takaisin vanhalle kotikentälleen?

Maskun edustus avasi kolmosen kautensa voittamalla Satabandyn 2-1 ja tasaamalla pisteet Salban kakkosjoukkuetta vastaan 1-1. Avausturnauksesta mainittakoon vain muutamalla sanalla, että koko joukkueen puolustuspelaaminen oli heti kauden alussa hyvää, josta kertoo vain 2 päästettyä maalia. Viikonlopun otteluihin lähtökohdat ovat erilaiset, sillä vastustajat ovat tutumpia ja vanhat pelikaverit vastustajan paidassa tuovat otteluihin lisälatausta. Maskulla on täksi kaudeksi kasassa joukkue, jossa löytyy jokaiselle osa-alueelle jotakin. Pelaajat ovat sitoutuneet yhteiseen projektiin hienosti ja joukkuehenki on A-luokkaa. Kesällä on menty kovaa juoksemalla vuoropäivinä Maskun vesitornin mäen ja Kuuvuoren portaiden välillä. Elokuussa siirryttiin sisätiloihin, mutta mailat kaivettiin mukaan harjoituksiin vasta syyskuun puolivälissä, joten peruskunto pitäisi ainakin olla kohdallaan.
Edustus on saanut viime aikoina reenata terveenä ja jopa J. Oksanen, jolla lienee länsirannikon kovin lämäri, on löytänyt tiensä harjoituksiin. Oletettavissa on, että viikonloppuna nähdään tasaisia vääntöjä, joissa kuka tahansa voi poistua kaukalosta voittajana. #Ugh!

Tervetuloa seuraamaan edustuksen koitoksia Hemmingille sunnuntaina!

Huomenna ensimmäinen pelaajaesittely!

30.08.2017Salibandya vuonna 2011 syntyneille!
21.10.2017Rakkaat naapurit vierailevat Hemmingillä!
08.04.2017SBS Maskussa ja SBS Wirmossa puhalletaan nyt yhteen hiileen
03.04.2017Karsinta päättyi putoamiseen
06.03.2017Karsinta alkaa vieraskentällä
27.02.2017Putoamiskarsinta kutsuu
02.02.2017Alku-uinailu kostautui
01.02.2017Taas maalin tappio
23.01.2017Wirmo lisäsi Maskun tuskaa
23.01.2017Maskun kasvatit ratkaisivat cupin

Siirry arkistoon »