Rakkaat naapurit vierailevat Hemmingillä!

21.10.2017

Sunnuntaina Miesten edustus pääsee kotikaukaloonsa ja kohtaa rakkaat naapurinsa Nousiaisten Ryhdin ja Wirmon 2. joukkueen.

Aamulla kello 10 vastaan asettuu Wirmon kakkonen jossa peliä pyörittävät vuosien takaa Maskustakin tuttu Paroni Santanen (0+3) ja Matti Alivuotila (3+0). Taitoa joukkueesta löytyy, sillä monella kaverilla on meriittilistallaan useita divariotteluita. Wirmon kotiturnauksesta matkaan tarttuivat 1-6 tappio Satabandylle ja voitto Iskusta 5-3.

Lounaan jälkeen kohdataan Nousiaisten Ryhti, joka Wirmon tapaan aloitti kautensa tappiolla FBT Pitua vastaan 4-5 ja voitolla SBS Rupusta 6-3. Ryhdin joukkue on maskulaisille vielä tutumpi kuin Wirmo. Koko sarjan pistepörssiä johtava Jarno Laaksonen (3+3) ja Tommi Suojanen (3+2) sekä samassa kentässä koohottava Jani Kaksonen (2+1) ovat kaikki tuttuja viime kausilta Maskun paidasta. Suojanen muuten on jo tehnyt kahdessa pelissä enemmän pisteitä kahteen peliin, kun vuosituhannen taitteen jälkeen Maskua edustaessaan yhteensä. 😊 Ryhtiä on eri lähteissä tituleerattu länsirannikon nuorimmaksi ja nopeimmaksi joukkueeksi, Masku joutuukin tekemään täyden päivätyön pysäyttäessään tuulennopean Kaksosen kumppaneineen. Joukkueen puolustuksen ehdoton johtohahmo on Juha Sundberg, vaikka hän ei sitä itsekään taida tietää. 😉 Isoin kysymys kuitenkin Ryhdin kohdalla on uskaltaako JMJK vihdoin hiippailla takaisin vanhalle kotikentälleen?

Maskun edustus avasi kolmosen kautensa voittamalla Satabandyn 2-1 ja tasaamalla pisteet Salban kakkosjoukkuetta vastaan 1-1. Avausturnauksesta mainittakoon vain muutamalla sanalla, että koko joukkueen puolustuspelaaminen oli heti kauden alussa hyvää, josta kertoo vain 2 päästettyä maalia. Viikonlopun otteluihin lähtökohdat ovat erilaiset, sillä vastustajat ovat tutumpia ja vanhat pelikaverit vastustajan paidassa tuovat otteluihin lisälatausta. Maskulla on täksi kaudeksi kasassa joukkue, jossa löytyy jokaiselle osa-alueelle jotakin. Pelaajat ovat sitoutuneet yhteiseen projektiin hienosti ja joukkuehenki on A-luokkaa. Kesällä on menty kovaa juoksemalla vuoropäivinä Maskun vesitornin mäen ja Kuuvuoren portaiden välillä. Elokuussa siirryttiin sisätiloihin, mutta mailat kaivettiin mukaan harjoituksiin vasta syyskuun puolivälissä, joten peruskunto pitäisi ainakin olla kohdallaan.
Edustus on saanut viime aikoina reenata terveenä ja jopa J. Oksanen, jolla lienee länsirannikon kovin lämäri, on löytänyt tiensä harjoituksiin. Oletettavissa on, että viikonloppuna nähdään tasaisia vääntöjä, joissa kuka tahansa voi poistua kaukalosta voittajana. #Ugh!

Tervetuloa seuraamaan edustuksen koitoksia Hemmingille sunnuntaina!

Huomenna ensimmäinen pelaajaesittely!

18.04.2018Uusi joukkue 2012 syntyneille pojille ja tytöille
09.09.2018SBS Maskun C-tytöt SM-sarjaan
27.08.2018SBS Masku/SBS Wirmo yhteisjoukkue SM-sarjaan
21.06.2018FBC Turku ja SBS Masku koulutusyhteistyöhön
18.04.2018Maalaisseurojen C2-pojat yhteistyöhön
10.04.2018Milla Nordlund siirtyy Ruotsiin
05.04.2018C-tytöt aloittavat yhteistyön SB Naantalin kanssa, tavoitteet asetettu korkealle
03.04.2018Tupla katusählyturnaus Maskussa 9.6.2018
26.03.2018Miesten edustus jatkaa kolmosessa
25.03.2018SB Naantali aloitti voitolla, taistelu jatkuu maanantaina

Siirry arkistoon »