Maalaisseurojen C2-pojat yhteistyöhön

18.04.2018

SBS Maskun ja SBS Wirmon 04-ikäluokan joukkueet tekevät ensi kaudella yhteistyötä kahden yhteisen joukkueen muodossa. Kummankin joukkueen on tarkoitus osallistua syksyn C2-ikäluokan SM-karsintoihin ja tavoitella sitä kautta kilpailullista haastetta eteville pelureille.

Kasitien varren seurojen joukkueet ovat pelanneet samoissa sarjoissa kausitolkulla ja tulleet toisilleen tuttuakin tutummiksi. Kun viime viikonloppuna saatiin D1-sarjapelit eliitin loppuhuipentuman myötä päätökseen, on aika kääntää katseet eteenpäin ja ottaa seuraava askel.

- Yhteistyön kautta haluamme vähentää dropout-ilmiötä meidän seuroissamme ja samalla tarjota pelaajille mahdollisuuden harrastaa salibandya laadukkaissa olosuhteissa omasta tasosta tai tavoitteista riippumatta. Aiemmin erityisesti nämä ns. talenttipelurit ovat pikaisesti ajautuneet isompien seurojen haaviin, mutta nyt pystymme tarjoamaan myös heille riittävästi kilpailullista haastetta, kommentoivat joukkueiden valmennuksessa toimivat Mikko Immonen ja Markku Laakso.

Joukkueiden yhteistaival alkaa heti vapun jälkeen yhteisten harjoitusten myötä. Sekä Mynämäessä että Maskussa treenataan.

- Masku pääsi vielä hyvin sujuneen eliittisarjan johdosta Final six -tapahtumaan, joka pelataan vappua edeltävänä viikonloppuna. Saavat sieltä toivottavasti hyvän lopun kaudelleen. Sen jälkeen seuraava etappi on Tallinnassa toukokuun lopulla pelattava Tallink floorball open, johon osallistumme sekä 05- että 04-poikien sarjoihin. Molempiin kahdella yhteisjoukkueella. Se on luonteva tapa yhteistyön aloittamiseen, kommentoi Wirmon 04-junioreita pitkään valmentanut Immonen.

Toukokuun yhteisharjoitukset toimivat samalla myös näytön paikkoina mahdollisille uusille pelaajille.

- Olemme molemmissa seuroissa pitäneet aina ovet auki uusille innokkaille pelaajille. Sitoutuminen ja motivaatio ovat hyvät lähtökohdat mikäli seurojemme ulkopuolelta joku tahtoo mukaan näihin joukkueisiin. Tiedossa tietysti on, että lähialueilta potentiaalisia pelaajia kyllä löytyy, kertovat niin ikään pitkään Maskun joukkueen valmennuksessa touhunneet Laakso sekä Jouko Koski.

Usko yhteistyön toimivuuteen on ainakin taustavoimissa kova. Minkäänlaisia sotakirveitä ei seurojen välillä ole, vaikka vuosien varrella on otettu kentällä tiukastikin yhteen.

- Me täällä maalla olemme niin vaatimattomia, ettei oikein tohdi itseään kehua. Mutta, vaikka itse sen sanommekin, saamme kyllä kovat ja mielenkiintoiset porukat kasaan. Varmasti hyviä matseja tiedossa, uskovat Immonen, Koski ja Laakso.

Joukkueet pyritään muodostamaan jo hyvissä ajoin ennen varsinaisen kesäharjoittelukauden alkua. Sen vuoksi uusilta pelureilta toivotaan aktiivisuutta mahdollisimman pian. Joukkueet koostuvat pääosin 2004-syntyneistä pelaajista, mutta myös etevät nuoremmat pelaajat ottavat varmasti joukkueista paikkansa.

Lisätietoja joukkueisiin mukaan haluaville tarjoavat:

Mikko Immonen 0443513570

Markku Laakso 0405294556

18.04.2018Uusi joukkue 2012 syntyneille pojille ja tytöille
09.09.2018SBS Maskun C-tytöt SM-sarjaan
27.08.2018SBS Masku/SBS Wirmo yhteisjoukkue SM-sarjaan
21.06.2018FBC Turku ja SBS Masku koulutusyhteistyöhön
18.04.2018Maalaisseurojen C2-pojat yhteistyöhön
10.04.2018Milla Nordlund siirtyy Ruotsiin
05.04.2018C-tytöt aloittavat yhteistyön SB Naantalin kanssa, tavoitteet asetettu korkealle
03.04.2018Tupla katusählyturnaus Maskussa 9.6.2018
26.03.2018Miesten edustus jatkaa kolmosessa
25.03.2018SB Naantali aloitti voitolla, taistelu jatkuu maanantaina

Siirry arkistoon »