SBS Masku/Wirmo voitti 1. finaaliottelun
Julkaistu: 13.04.2019 00.00

SBS Masku/Wirmo otti ensimmäisen kiinnityksensä C2 SM mestaruuteen voittamalla EräViikingit vieraissa jatkoajalla 5-6. Kuten pudotuspeleissä on tapana, tässäkin ottelussa edettiin vuorotahtia koko 60 minuuttia. Toisessa erässä ErVi tuli nopeasti 0-2 tappioasemasta 2-2 tasoihin ja kävi välillä johtoasemassakin. Sairastumisista kärsinyt MW jaksoi kuitenkin kurinalaisesti puolustaa ja rakentaa paikkoja koko varsinaisen peliajan, Jatkoaikaa tarvittiin kuitenkin vain 31 sekuntia kun Mico Hellen riisti pallon ErVin puolustukselta maalin edustalla ja nosti pallon ohi Helsinkiläisten maalivahti Ojalan. Voittoa voidaan pitää loistosuorituksena ei pelkästään voiton kannalta vaan siksi, että voitto otettiin ErVin kotiluolassa Mosalla. C2 SM -sarjassa ErVi on hävinnyt kotonaan vain kerran - eikä yhtään kokoaikaista, 60min peliä. Sunnuntaina mestaruud on katkolla ensimmäisen kerran. Katsotaan josko välierän 330 katsojan määrä saadaan ylitettyä. Luvassa on juniorisalibandya parhaimmillaan kun ikäluokan kaksi parasta joukkuetta kohtaavat finaalisarjassa toisen kerran HaNi-hallilla.