P08 Pronssia ylialueellisesta E1 haastajasarjan loppuhuipentumasta
Julkaistu: 15.04.2019 00.00

Päivän ensimmäisessä pelissä Steelersiä vastaan joukkueen vauhti ja taidot jäivät vielä ns. piippuun. Steelers vei ottelua toiseen erän puoliväliin kunnes joukkue heräsi taistelemaan. Tässä kohtaa Steelers oli repinyt jo turvallisen johdon ja kun maaleja tehtiin vuoroin kumpaankin päätyyn välierä päättyi 8-3 Steelersille ja P08 pronssiotteluun.

Pronssiottelussa jo alusta asti nähtiin tutumpi P08 joukkue. Aikaisessa vaiheessa turvallinen johto ja vaikka Noormarkun Koitto sai pari maalia putkeen pienen vauhdin hiipumisemme säestyksellä, joukkue piti hyvin pään kasassa ja nosti vauhdin takaisin alun esityksen mukaiseksi. Pronssiottelu päättyi 3. erässä 8min ennen päätössummeriä tilanteessa 17-5 ja pronssiset mitalit Maskuun.

Loppuhuipentuman kultamitalit ja pytty lähti Steelersin matkaan Hämeenlinnaan.