Kaksivuotinen projekti käynnistyy
7.2.2020 8:28 Uutisointi / Pääsivusto

Jouko Koski, Petri Seppinen ja Miro Portnoj luotsaavat ensi kaudella B-junioreiden yhteisjoukkueitta

SBS Wirmon ja SBS Maskun B-poikien yhteisjoukkueen rakentaminen kausille 2020-2022 on hyvässä vauhdissa. Päävalmentaja Petri Seppinen saa kaksivuotiseen projektiin aisapareikseen tällä kaudella C1-poikien valmennuksessa toimineet Miro Portnojn ja Jouko Kosken.

- Hyvältä näyttää tässä vaiheessa. Saamme valmennuksen perustan valmiiksi jo näin aikaisin keväällä ja pääsemme hyvissä ajoin suunnittelemaan ensi kautta. Meille kolmelle kaksivuotinen sopimus takaa jatkuvuuden ja antaa toiminnalle tietynlaisen rauhan, Seppinen kommentoi.

Miro Portnojlle ja Jouko Koskelle ensi kauden B-poikien nuorempi ikäluokka eli 2004-syntyneet on luonnollisesti tutumpi kuin Seppiselle, mutta myös hän on jo tällä kaudella seurannut tiiviisti C1-poikien otteita.

- Tässä ikäluokassa on poikkeuksellisen paljon hyviä pelimiehiä, joista varmasti tullaan jatkossakin kuulemaan. Jo ensi kaudella uskon osan pelaavan myös A-juniorijoukkueessa ja kantavan edustusjoukkueidenkin paitoja. Hyvä rakentaa joukkuetta tämän rungon ympärille, Seppinen tuumii.

Ensi kauden vanhempi ikäluokka ovat jo tällä kaudella B-pojissa pelanneet 2003-pojat, joille ensi kausi on siis viimeinen B-juniorijoukkueessa. Jo tällä kaudella B-juniori-ikäinen Jere Hareja on pelannut isossa roolissa Wirmon miesten joukkueen ykkösketjussa.

- Ei se ole mikään ikäkysymys. Annamme mahdollisuuksia ja jos pelaajat niihin tarttuvat, on kaikki auki. Nuoret ovat vuosi vuodelta taitavampia ja valmiimpia aikuisten peleihin, Seppinen toteaa.

Wirmolla ja Maskulla on tarkoitus tehdä B-junioreihin joukkueita tarpeen mukaan. Mikäli pelaajia on riittävästi toimii seuroissa kaksi B-juniorijoukkuetta. Myös ulkopuolelta otetaan kiinnostuneita pelureita mukaan. Myös valmennustiimiä tullaan täydentämään ja asiasta tiedotetaan kevään mittaan.

Lisätiedot ja yhteydenotot:

0406822211/Petri Seppinen

(lähde https://www.sbswirmo.fi/uutiset/9423/b-poikien-ensi-kausi-rakentumassa)


   
Lisää uutisia
SBS Masku ry
Kategoriat