Jorma Fisk palaa SBS Maskuun ikäluokkavalmentajaksi
Julkaistu: 25.03.2021 19.06

Jorma Fisk palaa SBS Maskuun ikäluokkavalmentajaksi

Pitkän linjan salibandyosaaja Jorma Fisk tekee paluun SBS Maskuun. Edellisen kerran "Fisu" valmensi SBS Maskussa 03/04 ikäluokkaa usean vuoden ajan. Menestyksekkäiden Masku vuosien jälkeen hän on ehtinyt toimia sekä FBC Turussa valmennuspäällikkönä, että Turun Palloseurassa D-E -junioreiden ikäluokkavastaavana ja yhden ikäluokan päävalmentajana. Aikaisempaa kokemusta on kertynyt myös maajoukkuetieltä, jossa Jorma on toiminut viiden vuoden ajan ikäluokkavalmentajana.

Alkavalla kaudella Fisk tulee toimimaan SBS Maskun ikäluokkavalmentajana C2(07), D1(08), D2(09) ja E1(10) joukkueille. Ikäluokkavalmentajan roolissa hän tulee toimimaan läheisessä yhteistyössä mainittujen ikäluokkien kanssa, kehittämään seuran yhteistä linjaa juniorivalmennuksessa sekä mahdollistamaan pelaajille parhaat edellytykset harrastaa salibandyä mahdollisimman pitkään ja laadukkaasti kotiseudulla Maskussa. Tämän tehtävän lisäksi Fisk toimii D1(08) -joukkueen vastuuvalmentajana. Sopimus SBS Maskun kanssa kattaa useamman kauden.

”Edellisestä valmennuspestistä SBS Maskussa jäi hyvät muistot, joten oli helppo päätös palata tänne takaisin ja ottaa tällä kerralle vielä isompi valmennuksellinen rooli seurassa. Odotan uuden tehtävän alkamista ja uskon, että kokemuksellani pystyn auttamaan ja kehittämään SBS Maskun juniorivalmennusta yhteistyössä muiden valmentajien kanssa”, toteaa Jorma Fisk.

”Olemme todella tyytyväisiä, että Fisun kaltainen huippuvalmentaja palaa SBS Maskuun ja tuo kokemuksellaan sekä taidoillaan tärkeän lisäpanoksen seuramme valmennustyöhön. Aikaisempi yhteistyö hänen kanssaan sujui loistavasti, joten odotamme tulevaa toiveikkaana. Tämä lisäpanostus juniorivalmennukseen on tärkeä askel seuramme kehittämisen kannalta”, kommentoi puolestaan SBS Maskun puheenjohtaja Ossi Elonen tyytyväisenä.