Hannu Fälden jatkaa SBS Maskussa maalivahtivalmentajana myös tulevalla kaudella
Julkaistu: 05.04.2021 12.06

Hannu Fälden jatkaa SBS Maskussa maalivahtivalmentajana myös tulevalla kaudella

SBS Maskun pitkäaikainen maalivahti- ja fysiikkavalmentaja Hannu Fälden jatkaa aiempien kausien tapaan myös ensi kaudella SBS Maskussa sekä maalivahtivalmentajana että fysiikkavalmentajana. ”Hannulla on molemmista valmennusosa-alueista vahva, yli 10 vuoden kokemus ja hän on valmentanut uransa aikana sekä maajoukkuetason salibandymaalivahteja että yleisurheilijoita, joten on hienoa, että pystymme seurana tarjoamaan pelaajillemme näin laadukasta ”lähivalmennusta” täällä Maskussa”, kommentoi SBS Maskun puheenjohtaja Ossi Elonen.

Maalivahtikoulun lisäksi Fälden ottaa alkavalla kaudella isomman roolin D-junioreiden joukkueharjoituksissa yhteistyössä Jorma Fiskin kanssa, joka aloittaa seurassa kaudella 2021-2022 mm. D-junnujen ikäluokkavalmentajana, kuten seura on aikaisemmin uutisoinut. ”Oma maalivahtivalmentajaurani alkoi Turun Palloseurassa Fisun joukkueessa, jossa olin mukana oman pojan harrastuksen kautta. Nyt ympyrä tavallaan sulkeutuu, kun teemme taas Fisun kanssa yhteistyötä. Odotan sitä innolla”, toteaa Hannu Fälden.

”Olemme todella iloisia, että Hannu jatkaa valmentamista seurassamme. Haluamme jatkossakin panostaa maalivahtivalmennukseen ja tarkoituksena on, että myös ensi kauden aikana järjestämme seuran valmentajille koulutusta sen suhteen, miten he voivat myös omissa joukkueharjoituksissaan hyödyntää Hannun maalivahtikoulun oppeja”, kommentoi SBS Maskun varapuheenjohtaja Anne-Marie Haikio, jonka oma poikakin on ollut vuosia Fäldenin valmennuksessa.

”SBS Maskussa on aina hienosti arvostettu maalivahtivalmennusta, siksi sillä on pitkät perinteet ja paikalle saapuu joka perjantai runsaasti maalivahteja ja laukaisijoita loistaviin olosuhteisiin uuden Kurittulan koulun tiloihin. Vuosien saatossa on muodostunut hieno maalivahtiyhteisö, jossa A- ja B- juniorit toimivat hienona esimerkkinä ja tsemppaavat pienempiä junioreita. Maalivahtitreenit on myös loistava paikka kenttäpelaajille kehittää omaa laukaustaan, sillä vetoja kertyy erilaisten harjoitusten yhteydessä satoja. On hienoa vetää maalivahtitreenejä, kun kaikki puitteet ovat kunnossa. Lisäksi Maskussa minulla on apuna hyvä maalivahtivalmennustiimi, jossa Jouko Koski ja Esa Kiviniemi ovat ottaneet koko ajan isompaa roolia etenkin nuorempien maalivahtien valmentamisessa”, sanoo Hannu Fälden.