Harri Hakala ikäluokkavalmentajaksi SBS Maskuun
Julkaistu: 03.05.2021 07.35

Harri Hakala ikäluokkavalmentajaksi SBS Maskuun

SBS Masku on tehnyt sopimuksen Harri Hakalan kanssa. Harri toimii alkavalla kaudella E2 (2011) ja sitä nuorempien junioreiden ikäluokkavalmentajana. Tehtävässään hän tulee kehittämään ja tukemaan näiden ikäluokkien valmennusta yhteistyössä joukkueiden valmennustiimien kanssa. Lisäksi hän toimii seuran valmennuskonsulttina.

Harri on toiminut aiemmin SBS Maskussa valmentajana P02/03/04 ikäluokissa. Viime vuosina hän on toiminut eri valmennustehtävissä TPS Salibandyssä, jossa hän valmentaa myös tulevalla kaudella. Seuravalmennuksen lisäksi Harri on hankkinut valmennuskokemusta myös P03 ikäluokkavalmentajana maajoukkuepolulla sekä FBA valmentajana P03 ja P04 ikäluokissa.

"Harrilla on pitkä ja monipuolinen kokemus juniorivalmennuksesta, joten nuoremmat ikäluokkamme saavat häneltä arvokasta tietoa esimerkiksi sen suhteen, mitkä ovat tärkeimmät valmennukselliset painopistealueet kussakin ikäluokassa", sanoo SBS Maskun johtokunnan jäsen Marko Sonkkila.

”Mahtava on haaste kyllä. Asioita tehdään nyt ihan uudella tavalla ja ajatellaan boxin ulkopuolelta. Junioreista kun on kysymys, erilaiset herkkyyskaudet täytyy ottaa huomioon. Mitä, milloin ja miksi? Tarkoitus on joukkueiden valmentajien kanssa yhdessä keskustellen löytää toimivaa ja kehittävää arjen tekemistä. Upeaa palata lähtöpisteeseen, sillä valmennustoiminnan salibandyn parissa aloitin juuri Maskusta.", toteaa Hakala.