SBS Maskun maalivahtikoulu on jälleen käynnistynyt
SBS Masku ryJulkaistu: 14.09.2021 10.09

SBS Maskun maalivahtikoulu on jälleen käynnistynyt

Kuten jo useana aiempanakin kautena, järjestää SBS Masku tälläkin kaudella, seuran eri ikäluokissa torjuville maalivahdeille erillistä harjoittelua maalivahtikoulun muodossa. Yksinomaan maalivahdeille suunnattu harjoittelu tukee ja palvelee heidän kehittymistään, viikoittaisten omissa joukkueissa tapahtuvien joukkueharjoitusten lisäksi. Itse harjoittelu tapahtuu niin että kaikki maalivahdit, sekä pienemmät että isommat, treenaavat samanaikaisesti, mutta heidät on kuitenkin jaettu omiin ryhmiinsä. Näin pääsevät nuoremmat maalivahdit oman harjoittelunsa lomassa näkemään myös, millaisia asioita heitä kokeneemmat maalivahdit harjoituksissa tekevät. Kannustus vanhemmalta maalivahtikollegalta motivoi myös harjoittelussa eteenpäin.

Harjoitusten päävastuullisena vetäjänä toimii SBS Maskun maalivahtivalmentaja Hannu Fälden, joka omaa erittäin vahvan vuosien kokemuksen, maalivahtien valmentamisesta. Hannu on valmentanut useita eri maajoukkuetason maalivahteja, jonka lisäksi hänellä on vahva kokemus myös fysiikkavalmennuksen parista.

"Maskun maalivahtikoulua on ollut aina mukava tulla vetämään. Tekemisen meininki on vuodesta toiseen hyvällä tasolla." Hannu kertoo.

Lisäksi valmennustiimiin kuuluvat myöskin pitkään mukana olleet Jouko Koski, Esa Kiviniemi sekä Sami Koivusalo.