SBS Masku P17 saa uuden valmentajaduon miesten edustuksesta - haku ensi kauden joukkueeseen on auki!
P16 (2008)Julkaistu: 07.03.2024 20.25

SBS Masku P17 saa uuden valmentajaduon miesten edustuksesta - haku ensi kauden joukkueeseen on auki!

SBS Masku on lukinnut uuden valmennustiimin seuran P17-joukkueeseen kaudelle 2024-2025. Joukkueen arjesta tulee vastaamaan menestyksekkäästi seuran edustusjoukkuetta luotsannut valmentajakaksikko Elmeri Kinnari & Toni Vilander.

Tällä hetkellä P16-joukkueella on SM-sarjassa 3 kierrosta pelaamatta ja näin ollen vielä täydet mahdollisuudet nousta 9. sijalta mukaan kauden pudotuspeleihin. Kevään selkeänä tavoitteena on kuitenkin ansaita suora SM-sarjapaikka myös ensi kaudelle.

Kinnari on 20-vuotisen salibandyuransa jälkeen toiminut kuluvan kauden ajan edustusjoukkueen valmennustiimissä Vilanderin oikeana kätenä ja siirtyy nyt P17-joukkueen päävalmentajaksi vastaten arkitekemisen isosta kuvasta ja pelitavallisista asioista.

Vaativa, mutta kannustava Kinnari on kunnianhimoinen valmentaja, joka osaa luoda joukkueeseen voittamisen kulttuuria. Masku-taustaa Kinnarilta löytyy myös pelaajan roolista oltuaan kolmen kauden ajan osa edustusjoukkueen pakkikalustoa.

”Olen erittäin innoissani tulevasta kaudesta! Näen tämän kauden joukkueessa jo älyttömän määrän potentiaalia ja uskon, että ensi kauden aikana sitä päästään ulosmittaamaan vielä ihan uudella tavalla.

Tonin kanssa on miesten puolella ehditty vuoden päivät rakentaa yhteistä säveltä, jolla päästään nyt puskemaan myös juniorijoukkuetta kohti parastansa! Uskon, että meillä tulee ensi kaudella olemaan todella iskukykyinen joukkue, joka tavoittelee menestystä SM-sarjassa”, Kinnari summaa kysyttäessä fiiliksiä tulevasta.

Vilander liittyy P17-joukkueen mukaan laji- ja fysiikkavalmentajan roolissa vastaten pelaajakehityksestä, laadukkaasta lajiharjoittelusta sekä yhteistyöstä miesten edustusjoukkuueen kanssa.

Ammatikseen valmennustyötä tekevä Vilander on tontillaan monialainen ammattilainen. Häneltä löytyy 20 vuoden maalivahtitausta ja 9 salibandykauden kokemus vaihtelevissa rooleissa laji-, fysiikka- ja maalivahtivalmennuksen parissa aina nuorimmista junioreista A-B-poikien SM-sarjaan sekä miesten ja naisten 2. divisioonaan.

Valmennusyrittäjänä toimiva Vilander on koulutukseltaan mm. personal trainer, voimavalmentaja, kehonhuolto- ja liikkuvuusohjaaja sekä psyykkinen valmentaja.

”Olen todella mielissäni, että löydettiin kuvio millä pääsen osaksi tämänkin joukkueen tarinaa ja osaltani auttamaan junioripelaajia ottamaan askeleita kohti omaa parasta peliään.

SM-sarjassa pärjäävän joukkueen rakentaminen lähes pelkästään Maskun kokoiselta paikkakunnalta on todella kova suoritus, josta täytyy nostaa hattua koko joukkueen ja sen taustojen tehdylle työlle.

On siis kunnia päästä vuorostamme huolehtimaan, että paikallinen kasvutarina jatkuu, toiminta pysyy laadukkaana ja Maskussa menestytään myös tulevaisuudessa!”, kommentoi Vilander.

Pelaajahaku joukkueeseen on nyt käynnissä - tryoutit kauden jälkeen huhtikuussa.

P17-joukkue tulee kaudella 2024-2025 harjoittelemaan 3 kertaa viikossa, joista yksi lajiharjoitus pidetään yhdessä miesten edustusjoukkueen kanssa.

Kesä harjoitellaan P17-joukkueen kesken Vilanderin johdolla 2 kertaa viikossa keskittyen lajin vaatimien fyysisten ominaisuuksien kehittämiseen, rakentaen vahvoja ja kestäviä urheilijoita.

Edustuksen ja P17 tiivis yhteistyö mahdollistaa molemmille joukkueille laadukkaan harjoitusympäristön kehittää pelaajia ja yhtenäistää pelitapoja, joka helpottaa seuran sisäistä jatkumoa omista junioreista kohti aikuisten sarjoja.

Haluatko mukaan joukkueeseen?

Ota yhteyttä puh. 050 536 4712 / Elmeri Kinnari

SBS Masku ry

1768238-6

Kottaraisenkuja 3

21250 Masku


040 557 9690

puheenjohtaja(at)sbsmasku.com